Op zoek naar een doctor?

Elke universiteit organiseert eigen jobdagen op de campus. Deze jobdagen bieden u de gelegenheid om uitgebreid en persoonlijk kennis te maken met doctoraatsstudenten en doctors uit alle disciplines.

U vindt hier een overzicht van de geplande jobdagen. Voor meer informatie verwijzen we graag naar de respectievelijke websites.

20 november 2018

Industriedag Biomedische wetenschappen
Campus Gasthuisberg, Leuven

De industriedag van de opleiding Biomedische wetenschappen biedt studenten en externe bedrijven de kans op om een informele manier met elkaar in contact te komen. Vanuit de KU Leuven nemen verschillende profielen binnen de biomedische wetenschappen deel, zowel Masterstudenten biomedische wetenschappen als doctorandi/PhD studenten vanuit de Doctoral school Biomedical sciences. Contact kan dus zowel in het Nederlands als in het Engels verlopen.

https://med.kuleuven.be/nl/evenementen/yfay/id_yfay_stand

4 december 2018

PhD Society Job Fair
Leuven

https://www.phdjobfair.org

21 februari 2019

KU Leuven Job Fair
Sportcentrum KU Leuven

https://www.kuleuven.be/english/studentservices/studentcareercenter/labourmarket/jobfair

2 april 2019

Job Market for Young Researchers
ICC, Gent

De Doctoral Schools van de Universiteit Gent, in samenwerking met de Associatie Universiteit Gent, organiseren jaarlijks de Job Market for Young Researchers. Werkgevers ontmoeten er doctorandi en postdoctorale fellows en bespreken interessante jobkansen en loopbaanpaden. De Job Market for Young Researchers biedt deelnemers ook gratis CV analyse en een gevarieerd aanbod aan interactieve en hands-on arbeidsmarktgerelateerde workshops.

https://afstudeerbeurs.gent/nl/phd-studenten